Bonuskoder för vadslagning

Onlinebetting har nyss blivit ännu bättre med högre servicegrad, konkurrenskraft och valmöjligheter. Var och en av dessa operatörer försöker uppfylla alla spelares behov med konkurrenskraftiga odds, flera sporter i sportboken och betting både före match och live. Dessutom erbjuder de flera bettingmöjligheter från den vanliga matchvinnaren till med okända varianter som ändå efterfrågas av många spelare.

Sportvadslagning på internet. Njut av den största revolutionen inom sportvadslagning på 2000-talet. Nu kan du spela online på vilket sportevenemang som helst runt hela jorden, ante-post eller live. Tror du att du kan förutspå rätt resultat i ett sportevenemag – då är sportvadslagning för dig. Besök våra bookmakers här och registrera dig med en av de listade bonuskoderna för att bli garanterad en cashbonus. Utvalda bookmakers täcker en mängd sportevenemang och marknader – du kommer utan tvivel hitta vadslagningen du vill.

Alla listade operatörer har licens för spel i Sverige via Spelinspektionen.

Sportbettingjämförelse 2024

Nedan finns en jämförelse mellan Svenska operatörer samt bonuskoder och andra uppgifter:

Bonuskod
Unibet.com Unibet bonuskod
Bet365.com Bet365 bonuskod
Betsson.com Betsson kampanjkod
Betsafe.com Betsafe bonuskod
ComeOn.com ComeOn bonuskod
Betway.com Betway bonuskod

Det är värt att nämna igen att ovanstående lista över sportsböcker rekommenderas till brittiska användare, eftersom de regleras av Sverige Spelinspektionen. När det gäller bonusar presenteras våra användare därför svenska erbjudanden för registrering för sportspel. Efter en snabb titt på jämförelsetabellen så hittar vi massor av intressanta val bland sportbettingoperatörer. De flesta av den tillhör stora Europeiska grupper med licens och drift i flera länder utanför Sverige. Detta skapar extra förtroende eftersom varumärket är känt även på internationell nivå.

Vad gör man med bonus- och kampanjkoder?

När du tittar över utbudet från flera Svenska operatörer så hittar du massor av alternativ att välja mellan. Bonusar är helt enkelt ett marknadsföringsverktyg som används av flera av dessa och är vanligen någonting som nya spelare kan hämta vid registreringen. Vissa operatörer erbjuder insättningsbonusar vilket helt enkelt är bonusar som matchas mot den första insättningen. Andra väljer istället att erbjuda gratisinsatser tillsammans med den första insättningen. Ibland krävs en bonuskod för att du ska kunna hämta bonusen – du hittar mer info intill varje erbjudande.

Värdet på bonusarna visas på varje operatörs hemsida och det som visas är oftast maxnivån och en procentsats av insättningen/satsade värdet. Själva procentsatsen kan skilja sig från operatör till operatör vilket innebär att vi alltid rekommenderar att du läser igenom alla villkor som följer med bonusen för att hitta alla uppgifter du behöver.

Dessa villkor är ofta mycket viktiga eftersom Välkomsterbjudandena ofta här olika begränsningar gällande minsta tillåtna insats, vilken typ av betalningsmetod som krävs för första insättningen, omsättningskrav och tidsbegränsningar.

Vilka är de tillgängliga bonusalternativen?

Insättningsbonus

En insättningsbonus är en bonus som erbjuds i samband med en insättning. Den visas som en procentenhet på den aktuella insättningen. Exempelvis kan ett erbjudande vara 100 % upp till 500 SEK vid den första insättningen. Det betyder att den första insättningen hos operatören kommer belönas med en summa motsvarande 100 % av insättningen upp till maximalt 500 SEK. I exemplet så skulle en första insättning på 250 SEK ge 250 SEK i bonus; en insättning på 500 SEK skulle ge 500 SEK i bonus medan en insättning på 1 000 SEK skulle ge bara 500 SEK i bonus eftersom detta är maxgränsen.

Bonus utan insättningskrav

Ibland erbjuder operatörerna en bonus utan insättningskrav som ett sätt för nya spelare att testa tjänsterna. Detta är förvisso ett intressant erbjudande men även om de inte kräver någon insättning så kommer de med andra typer av villkor som spelaren alltid måste läsa noga och följa för att i slutändan kunna hämta ut sina vinster. Villkoren skiljer sig stort från en operatör till en annan och kan omfatta exempelvis verifiering av identitet, att en insättning måste göras innan pengarna kan tas ut eller omsättningskrav med mera.

Gratis insatser

En gratis insats kan ibland följa med den första insatsen på sidan. När det gäller välkomstbonusar läggs gratisinsatserna som en procent på den första insatsen som spelaren gör. Exempelvis kan erbjudandet visas som 50 % upp till 500 i gratis insats. Det betyder att den första insatsen på webbplatsen kommer få 50 % upp till 500 SEK extra i gratis insats. I exemplet skulle det innebära att en första insats på 500 SEK får ett extra tillägg på 250 SEK i gratisinsats. En första insats på 1 000 SEK ger 500 SEK extra medan en första insats på 2 000 SEK bara ger 500 SEK i extra insats eftersom det var den högsta gränsen. Gratisinsatser kan användas på andra insatser som spelaren väljer men insatsen kommer inte utbetalas som vinnande insats. Flera uppgifter gällande dessa typer av bonus finns tillgängliga på operatörernas kampanjsida.

Bonuskoder

Bonuskoder eller kampanjkoder är koder bestående av bokstäver eller siffror som skrivs in i särskilda fält på operatörens webbsida i syfte att aktivera en bonus. Sådana bonuskoder finns både för välkomstbonusar och bonusar för redan existerande användare som gör nya insättningar. Kampanjkoderna kan visas på operatörens webbplats under bonusvillkoren eller skickas ut i e-postmeddelanden som skickas till registrerade spelare.

Bettingkrav

Alla bonusar kommer med någon sorts krav som måste uppfyllas innan spelaren kan ta ut sina vinster. Vi rekommenderar därför att du läser igenom bonusvillkoren innan du hämtar din bonus. De vanligaste villkoren handlar om omsättningskrav (antal gånger din bonus / insatta summa måste spelas igenom), lägsta odds (spelaren måste betta på odds högre än detta för att det ska räknas in i omsättningen), insättningsalternativ (insättningen måste göras via kvalificerade betalningsalternativ).

Eftersom Sverige har en reglerad spelmarknad är det viktigt att spelare enbart registrerar sig, och spelar, hos licensierade operatörer.

Sportsbetting

Sportbetting är hasardspel där spelaren spelar på resultatet av olika sporter. Spelare kan hitta mängder av olika sporter att spela på både i fysiska spelbutiker och hos spelbolag på nätet men det finns ändå vissa sporter som är mer populära än andra. Ju mer populär en sport är desto fler bettingmöjligheter kan vi hitta och därför känner vi att vi behöver förklara dem lite närmare för alla nya sportbettingentusiaster:

Ovanstående guider innehåller tips och råd för både nya och vana spelare. Tillsammans med de Sportbettingbonusar som vi listat här siktar att erbjuda någonting extra till alla användare som vill börja spela.