Bonuskoder för Poker

Onlinepoker har gått upp och ner i popularitet genom åren med spel som Texas Hold’em som fått hela världen att se på poker med nya ögon när det gäller spelets mekanik, skicklighet och bluffar, matematiska chanser och ren tur. Texas Hold’em är en av de mest populära formerna av online poker men det finns förstås flera andra varianter att välja mellan som exempelvis 5 Card Poker, 7 Card Stud, Hi Lo Poker och många fler.

Spela poker på internet. Nu kan du spela poker vilken dag som helst vid vilken tidpunkt som helst mot spelare från hela världen, och du kan använda fun money eller riktiga pengar. Du kan spela alla pokervarianter, från Texas Hold’em och Omaha, till 7 card Stud och Card Draw.

Tycker du om pokerspel?

Titta förbi våra pokerspel här och registrera dig med en av de listade bonuskoderna för att få en garanterad bonus. Utvalda pokerrum har alla spelen du vill ha: Texas Hold’em, Omaha Hi/Lo, Omaha Poker, 7 Card Stud Poker, Card Stud Hi/Lo.

De pokeroperatörer som finns listade här är licensierade för drift i Sverige via Spelinspektionen.

Pokerbonusar 2024

Nedan finns en jämförelse mellan Svenska operatörer samt bonuskoder och andra uppgifter:

Bonuskod
Unibet.com Unibet Poker värdekod
Betsson.com Betsson Poker kampanjkod
Bet365.com Bet365 Poker bonuskod

Som du kan se finns det flera alternativ när det gäller operatörer som erbjuder online poker. Trots att många av dem är del av större, internationella, företag finns det skillnader mellan vilka spel som finns tillgängliga och vilka spelare som spelar hos operatören. Exempel: svenska spelare spelar mot andra spelare från Europa och resten av världen eftersom spelarpoolen i det här fallet kommer från flera olika länder.

Vad gör man med bonus- och kampanjkoder?

En snabb titt på pokererbjudandena från casinon med svensk licens ger dig flera intressanta alternativ att välja mellan. Bonuserbjudanden används för att locka nya spelare att registrera sig. Vissa pokeroperatörer erbjuder insättningsbonusar vilket helt enkelt är en bonus som matchas med den första insättningen, medan andra väljer att erbjuda bonusar utan insättningskrav eller biljetter till turneringar.

Värdet på dessa bonusar visas på pokerwebbplatsen och summan som visas är den högsta summan som utbetalas och anges som en procentsats på insättningen. Summan varierar mellan de olika operatörerna och vi rekommenderar därför att du alltid tar en titt på operatörens webbplats för att läsa de fullständiga villkoren för din bonus.

Dessa villkor är viktiga eftersom varje registreringsbonus ofta kommer med sina egna krav gällande minsta möjliga insättning, typ av betalningsmetod för den första insättningen, omsättningskrav och tidsgränser.

Vilka är de tillgängliga bonusalternativen?

Insättningsbonus

En insättningsbonus finns tillgänglig för olika typer av insättningar eller överföringar. För det mesta matchas bonusen med insättningen och anges i en procentenhet upp till ett visst maximalt värde. Exempelvis om bonusen som erbjuds är 100 % upp till 1 000 SEK så kommer det ge en extra pengabonus på 1 000 SEK om spelaren ger en kvalificerande insättning på 1 000 SEK. En högre insättning kommer inte ge en större bonus medan en lägre insättning enbart kommer ge en bonus som motsvarar summan av insättningen.

Bonus utan insättningskrav

En bonus utan insättningskrav är en bonus som finns tillgänglig utan krav på insättning från spelaren. Detta är visserligen ganska ovanligt när det gäller poker men det händer att operatörerna försöker få ett övertag över konkurrenterna och därmed erbjuder denna typ av bonus. I de fall då operatören delar ut bonus utan insättningskrav är summan på denna ofta väldigt låg, kring 50 till 100 SEK, men värdet beror förstås på vilken strategi spelaren använder vid spelbordet. Bonusen kan dock enbart användas för att spela poker och/eller i turneringar.

Turneringsbiljetter

Turneringsbiljetter eller polletter är ett annat bonusalternativ för pokerspelare. Istället för en pengabonus delas dessa biljetter ut för specifika spel / turneringar. Dessa är förmodligen den enklaste typen av pokerbonusar. Biljetten kan inte säljas eller lösas in men spelaren behåller å andra sidan alla pengar från turneringen om denne skulle vinna. Turneringsbiljetter erbjuds både med, och utan, insättning. Mer information om dessa ska finnas tillgänglig på operatörens webbplats.

Bonuskoder

Bonuskoder eller registreringskoder är koder som består av siffror eller bokstäver som kan användas i utvalda fält på pokerwebbplatsen för att aktivera en viss bonus. Dessa kampanjkoder finns tillgängliga vid registrering av konto och för redan existerande kunder. Kampanjkoden kan anges på webbplatsen, i bonusvillkoren eller skickas ut via e-post till redan registrerade spelaren.

Omsättningskrav

Alla bonusar kommer dock, alltid, med omsättningskrav som alla spelare måste uppfylla innan de hämtar ut sin bonus. När det gäller pokerbonusar så delas många av dem ut i delar och inte som en klumpsumma i samband med en insättning. Dessa delar delas ut medan spelaren spelar poker och betalar rake- eller inköp. De vanligaste kraven är omsättningskrav (spelaren måste spela ett visst antal händer, spela för en viss summa i inköp i turneringar), spel (spelaren måste spela på utvalda spel för att omsättningen ska räknas) eller den betalningsmetod som används (insättningen måste göras med en kvalificerad betalningsmetod).

Eftersom Sverige har en reglerad spelmarknad är det viktigt att spelare enbart registrerar sig, och spelar, hos licensierade operatörer.